dilluns, 6 de juny del 2011

A la Llar d'Infants mengem fruita!

Menjar Fruita a diari és important per aportar a l'organisme nutrients com a vitamines, antioxidants, minerals, hidrats de carboni. La fruita en totes les seves varietats és un aliment saludable que sol agradar als nens, però no a tots.
Per aquest motiu creiem necessari que durant aquests dies els nens i nenes esmorzin fruita, d’ aquesta manera es fomenta l’ hàbit de menjar fruita i la importància de les seves vitamines. Treballarem la importància de menjar fruita i els seus beneficis.
La fruita ens aporta aigua, sucre, vitamines, minerals i fibra. És convenient menjar 3 peces de fruita al dia.
Esperem que amb aquestes activitats els nens i nenes s’ acostumin als diferents sabors de les fruites i la integrin a la seva dieta.

Els Floquets hem tastat i experimentat amb:
Els Botonets hem tastat i experimentat amb les maduixes, taronges, pomes, peres, etc... A més a més, durant tot el curs, un cop a la setmana esmorzem una peça de fruita.
I les Baldufes Durant la setmana per esmorzar hem portat una peça de fruita, dilluns: síndria, dimarts: préssec, dimecres: poma, dijous: pera I divendres ens hem fet un pinxo amb diferents fruites. Síndria, préssec, poma, pera, meló.